Peste 20 de ani de experienta

Service si reparatii electrice

Firma atestata ANRE, asigura servicii instalatii electrice in Timisoara si judetul Timis precum si in celelalte judete din vestul tarii
Asiguram servicii electrice, non-stop in Timisoara ( Tel: 0784223185 )
Asiguram servicii instalatii electrice precum:
reparatii electrice/electrocasnice
montaj/schimbare/modernizare tablouri electrice
intervenii de urgenta firme si persoane fizice
mentenanta instalatii electrice si utilaje .

Suntem firma autorizata in domeniul Energiei. Avem Autorizatie de la Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei, ce atesta siguranta lucrarilor efectuate de echipele noastre. Asiguram servicii electrice, non-stop in toata Timisoara. Pentru interventii la instalatiile electrice, avem pentru tine un electrician autorizat gata de lucru oricand!
Echipa noastra de electricieni autorizati efectueaza interventii rapide non-stop, instalari si reparatii instalatii electrice, fara taxe suplimentare Sambata si Duminica. Apeland la serviciile noastre aveti garantia unei lucrari efectuate de un electrican autorizat ANRE. Ne deplasam in cel mai scurt timp in caz de: lipsa curent electric, nefunctionalitatea prizelor sau intrerupatoarelor, defectiuni la tabloul de sigurante, scurtcircuite, legaturi slabite in doze, montaje tablouri electrice, nefunctionarea corpurilor de iluminat si electrocasnice sau diverse reparatii electrice.
Oferim profesionalism si lucrari de cea mai inalta calitate.
Echipa noastra de electricieni autorizati este pe deplin calificata si instruita sa va rezolve problemele cat mai repede posibil.

Servicii Instalatii Electrice

Firma atestata ANREdin Timisoara asigura servicii de instalatii electrice in Timisoara pentru persoane fizice si firme la cel mai bun raport calitate pret, impreuna cu garantia unei lucrari bine efectuate de catre echipa noastra de electricieni. Asiguram servicii de instalatii electrice, precum:

Reparatii electrice/electrocasnice
Montaj/schimbare/modernizare tablouri electrice
Interventii urgente firme si persoane fizice
Mentenanta instalatii electrice si utilaje